Accountantsproducten voor aanvraag TVL beschikbaar
Heb je als accountant subsidie aangevraagd voor de TVL van € 125.000 of meer, dan moet je bij de aanvraag een ‘accountantsproduct’ aanleveren. Dit geldt voor TVL Q1 2021 (alleen grote ondernemingen) en TVL Q2 2021. Op 13 juli jl. zijn 3 accountantsproducten voor de aanvraag goedgekeurd door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Die zijn nu beschikbaar op www.rvo.nl.

De volgende accountantsproducten voor de aanvraag TVL zijn goedgekeurd:

  • accountantsproduct voor de overeengekomen specifieke werkzaamheden mkb-ondernemingen TVL Q2 2021
  • accountantsproduct voor de overeengekomen specifieke werkzaamheden grote ondernemingen TVL Q1 2021
  • accountantsproduct voor de overeengekomen specifieke werkzaamheden grote ondernemingen TVL Q2 2021

Let op!
Mkb-ondernemers en grote ondernemingen hebben voor de vaststelling van Q1 en Q2 ook accountantsproducten nodig. Deze zijn nog niet goedgekeurd.

Wacht op verzoek om extra informatie
Je kunt voor je klant vanaf 14 juli 2021 het accountantsproduct invullen. Je klant krijgt van RVO een verzoek om aanvullende informatie die je dan kunt toevoegen aan het online dossier. RVO vraagt je te wachten tot je het verzoek om informatie hebt ontvangen.
Hebt je de aanvraag al gedaan? Dan kun je helaas het accountantsproduct niet meer zelf toevoegen. Zonder accountantsproduct mag de RVO een aanvraag echter niet in behandeling nemen.Meer informatie
Wat je voor je klant per periode aanlevert, lees je op www.rvo.nl. Daar vind je ook een link naar de diverse controleprotocollen.