Toen de coronacrisis uitbrak, bracht dat een golf van onzekerheid met zich mee voor ondernemend Nederland. Daarom startten wij direct daarna Coronaregelingen.nl, een site met maar één doel: heldere, betrouwbare informatievoorziening over de vele maatregelingen die de overheid voor getroffen ondernemingen opzette.

In maart 2020 wist niemand nog hoelang het zou duren; inmiddels zijn we in 2021 en er blijft nieuws om te melden. Steunpakketten, aangescherpte regels, nieuwe adviezen. Dat daar behoefte aan was en is, bewijzen de duizenden dagelijkse bezoekers en vele reacties die we binnenkrijgen.

Wij zijn niet alleen de initiatiefnemers van de site, maar ook zelf ondernemers – net als jullie op zoek naar helderheid en perspectief in deze tijden.

Tip: abonneer je op de Coronaregelingen-nieuwsbrief, dan lees je de ontwikkelingen als eerste.

Wientjes Advies, financial life planning

Welke impact heeft het coronavirus op jouw leven? Hoe gaat het met jou en je bedrijf? Is er kans op gedwongen ontslag?

De coronamaatregelen dagen je als ondernemer uit om je businessmodel onder de loep te nemen. Wat wil je bereiken? Hoe kun je je werknemers aan boord houden? Hoe kun je hen inspireren en motiveren, ook degenen die thuiswerken?

Je hebt nu de kans om je bedrijfsstrategie te herijken, een omslag te maken die op langere termijn houdbaar is, en waar je weer vol voor kunt gaan. Pak die kans en investeer in jouw passie, zodat je weer vol vertrouwen de toekomst aankan.

Ik nodig je uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Als registerd life planner en gecertificeerd financieel planner luister ik graag naar je. Mogelijkheden concretiseren en de financiële uitdagingen daarop aanpassen, dat is mijn passie.

Meer informatie?
Ga naar https://www.wientjesadvies.nl

Vuurwerk Marketing en Communicatie

De coronatijd dwingt ondernemers om snel te schakelen en mee te bewegen, omdat de markt en je bestaande businessmodel op losse schroeven zijn komen te staan. Opnieuw kijken naar je bestaansrecht en verdienmodel: dat vergt wat van je. Hoe rol je het uit, hoe vermarkt je het? Belangrijker nog, hoe blijf je je klantcontact onderhouden als dat ineens puur online moet?

Vuurwerk is gespecialiseerd in deze communicatie-uitdagingen. Wij zijn een klein en strijdbaar team dat opereert vanuit Arnhem, met een netwerk van specialisten die we flexibel in kunnen zetten. Branding, storytelling en marketing zijn onze expertise. We houden van uitdagingen, zijn betrokken en denken graag met je mee hoe we je bedrijf in de coronacrisis meer zichtbaarheid kunnen geven!

Meer informatie?
Ga naar https://vuur-werk.nl